Startpagina
 > 
8 daags uurwerk met muziek
Vorschau

Koekoeksklok
Schwarzwälder zaagwerk

Artikelnr: SC 8TMT 1070/9
8 daags uurwerk met muziek
Kleur: walnoot
Op voorraad - wereldwijd leverbaar
Catalogusprijs: 1.851,00 USD
1.457,57 USD incl.0% BTW.zzgl. Verzend
Anton Schneider

Koekoeksklok Koekoeksklokken Wandklok Schwarzwaldklok
Schwarzwalder huis met klokkentoren. De tot in het kleinste detail met bijzondere zorg vervaardigde behuizing is voorzien van een dakbedekking met individueel ingevoegde houten spanen. De langzaam aangepaste koekoeksoproep klinkt elk hele en halve uur, waarbij de klok in de klokkentoren beweegt en in plaats van de gong klinkt een kloksignaal. Elk heel uur beweegt de zorgvuldig bewerkte zaagmolen. Deze klok is een echt meesterwerk. Houten wijzerplaat, houten wijzer, houten vogel, nachtuitschakeling
2 jaar garantie

Fabrikant Anton Schneider
nettogewicht:11 kg
bruttogewicht:12,5 kg
hoogte:58 cm/22,8 inch
breedte:49 cm/19,3 inch
diepte:26,5 cm/10,4 inch
melodieën 8-daagse klok De vrolijke wandelaar en Edelweiss - De melodie wisselt elk uur af tussen Der fröhliche Wanderer en Edelweiss.
Nachtafsluiting Het geluid wordt uitgeschakeld van 21:00 tot 7:30 uur.
Uurwerk De koekoeksklok heeft een REGULA uurwerk van de marktleider SBS-FEINTECHNIK in Schonach in het Zwarte Woud.
Anton Schneider

In 1848 begon Anton Schneider met de productie van koekoeksklokken in zijn boerderij in Schonach in het Zwarte Woud. Vandaag de dag is het familiebedrijf Schneider in de 6e generatie. Sinds 1952 wordt de productie uitgevoerd op de locatie Schonach in de Triberger Strasse. Anton Schneider hecht veel belang aan de oude traditie van dit vakmanschap en de constante hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft zijn eigen afdelingen voor timmerwerk, houtsnijwerk en klokkenmontage. Daarom kunnen alle productiestappen door het bedrijf zelf worden uitgevoerd.

Selectie per merk