Startpagina
 > 
Klokken van het jaar
5.8877.01.P
5.8877.01.P
5.8877.01.P
5.8877.01.P
5.8877.01.P
Vorschau

Koekoeksklok van het jaar 2011
Gutachmühle

Artikelnr: 5.8877.01.P
Klokken van het jaar
Kleur: walnoot
Op voorraad - wereldwijd leverbaar
Catalogusprijs: 4.440,00 USD
3.496,22 USD incl.0% BTW.zzgl. Verzend
August Schwer

Koekoeksklok Koekoeksklokken Wandklok Schwarzwaldklok
Zeer realistisch uitziende grote boerderij uit het Zwarte Woud voor een vakantie op de boerderij. Eigentijdse boerderij met alle huis- en boerderijdieren zoals eenden en ganzen, kippen, kippen, katten, vogels en varkens met 2 grote en 2 kleen varkens. Alle figuren zijn gemaakt van hout en met de hand geschilderd. Achter de ramen zijn de gordijnen van echte stof. De vogel is volledig uit hout gesneden, heeft een open snavel en is geschilderd in de originele koekoekskleuren. Het molenrad draait op de muziek.
Het muziekwerk beschikt over twee br>melodieën en 36 stemmen.
De melodie wisselt elk uur tussende vrolijke wandelaar en Edelweiss.
Houten wijzerplaat, houten wijzer,,uit hout gesneden vogel, nachtuitschakeling met houten knop, gebronsde kettingen, vogeldeur met scharnier, behuizing met dakpannen,pijp aan de binnenkant, extra diep houtsnijwerk.
5 jaar garantie.

Fabrikant August Schwer
nettogewicht:18 kg
bruttogewicht:25 kg
hoogte:65 cm/25,6 inch
breedte:59 cm/23,2 inch
diepte:30 cm/11,8 inch
melodieën 8-daagse klok De vrolijke wandelaar en Edelweiss - De melodie wisselt elk uur af tussen Der fröhliche Wanderer en Edelweiss.
Nachtafsluiting Het geluid kan worden uitgeschakeld met een hendel.
Uurwerk De koekoeksklok heeft een REGULA uurwerk van de marktleider SBS-FEINTECHNIK in Schonach in het Zwarte Woud.
August Schwer

De firma August Schwer werd in 1885 in Schonach in het Zwarte Woud opgericht door de heer August Schwer. De klokken van August Schwer waren binnen korte tijd bekend buiten het Zwarte Woud en dus werd de serieproductie gestart. In 2000 werd het bedrijf overgenomen door Andreas Winter. De heer Winter kent het bedrijf bijzonder goed als een langdurige medewerker van August Schwer. In de daaropvolgende jaren slaagde Andreas Winter erin om met de koekoeksklokken van August Schwer vele prijzen te winnen bij de jaarlijkse wedstrijd Zwarte Woudklok van het jaar. De koekoeksklokken van de firma August Schwer kenmerken zich vooral door hun liefdevolle decoratie en hoge kwaliteit.

Selectie per merk